que ricas filloas! ñaM ñaM! per0 a nai de Rebeca e mais a miña avoa untan a tixola con touciño e aceite, así non están tan secas. Ademais de azucre podéslle botar nata, mel ou crema, até chocolate quente!! mMmMmMm!!!!!!!!
Rebeca & JudiTh ( alumnaS de literaTura Galega do s. XX)
Neste blog podes encontrar receitas, avisos e comunicacións varias, así como informacións de interese para o desenvolvemento do noso proxecto. Selecciona o tipo de entradas que desexes ver mediante as etiquetas. Esperamos os teus comentarios.
2 comentarios:
as filloas estan riquuisimas!!!!a miña nai fainas pero sin nata e sin crema as fai a secas e estan moi boas aunque eu prefiroas con nata
que ricas filloas! ñaM ñaM! per0 a nai de Rebeca e mais a miña avoa untan a tixola con touciño e aceite, así non están tan secas.
Ademais de azucre podéslle botar nata, mel ou crema, até chocolate quente!! mMmMmMm!!!!!!!!
Rebeca & JudiTh ( alumnaS de literaTura Galega do s. XX)
Publicar un comentario